Meteen naar de inhoud

CONTACT

wishwood - marianne de reus

Heb je een leuk idee voor een meubel op maat of wil je een bestaand meubel een nieuwe look geven? Neem dan contact met mij op, want ik denk graag met je mee.

Samen vertalen we je ideeën en wensen in een uniek en persoonlijk meubel. Je hebt zowel qua stijl, maat, ontwerp, als houtsoorten, hang- en sluitwerk alle keus. Ook kun je bij mij terecht als je van een oud meubel met mooie herinneringen een heel nieuw meubel wilt maken, maar ook als je het meubel wilt aanpassen. Hergebruik van hout is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor het milieu.

Marianne de ReusVan je ideeën en wensen maak ik een eerste schetsontwerp en samen kijken we dan of dit is wat je wilt. We passen het schetsontwerp net zo lang aan, totdat een meubel ontstaat dat helemaal bij je past. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor de offerte.

Dus heb je een wens, een idee of wil je informatie, een offerte, of iets kopen, neem dan gerust contact op. Ik ben bereikbaar via de e-mail info@wishwood.nl of telefonisch 06-30287704.

Mijn bedrijf is geregistreerd bij de KvK onder nummer 76515230 en mijn BTW nummer is NL003092592B22.