Meteen naar de inhoud

CONTACT

wishwood - marianne de reus

Heb je een leuk idee voor een meubel op maat of wil je een bestaand meubel een nieuwe look geven? Neem dan contact met mij op, want ik denk graag met je mee.

Samen vertalen we je ideeën en wensen in een uniek en persoonlijk meubel. Je hebt zowel qua stijl, maat, ontwerp, als houtsoorten, hang- en sluitwerk alle keus. Ook kun je bij mij terecht als je van een oud meubel met mooie herinneringen een heel nieuw meubel wilt maken, maar ook als je het meubel wilt aanpassen. Hergebruik van hout is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor het milieu.

Van je ideeën en wensen maak ik een eerste schetsontwerp en samen kijken we dan of dit is wat je wilt. We passen het schetsontwerp net zo lang aan, totdat een meubel ontstaat dat helemaal bij je past. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor de offerte.

Dus heb je een wens, een idee of wil je informatie, een offerte, of iets kopen, neem dan gerust contact op. Kijk ook eens op mijn Facebookpagina of op mijn Instagrampagina, want daar plaats ik regelmatig foto’s van de opdrachten waaraan ik werk en zie je iets van het maakproces van de meubels.

CONTACT

logo wishwood

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn vind je in de Algemene voorwaarden WishWood. Hoewel deze site zeer zorgvuldig is samengesteld, sluit WishWood iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden en onvolledigheden. Meer info lees je in de disclaimer. WishWood vindt het belangrijk om goed om te gaan met jouw privacy en gegevens. Hier lees je hoe jouw privacy gegarandeerd is.