Contact WishwoodHeb je een leuk idee voor een meubel op maat of wil je een bestaand meubel een nieuwe look geven? Neem dan contact met mij op, want ik denk graag met je mee. Samen vertalen we je ideeën en wensen in een uniek en persoonlijk meubel. Je hebt zowel qua stijl, maat, ontwerp, als houtsoorten, hang- en sluitwerk, afwerking, kleur, alle keus. Daarnaast kun je bij mij terecht als je van een oud meubel met mooie herinneringen een heel nieuw meubel wilt maken, maar ook als je het meubel wilt aanpassen.

Van je ideeën en wensen maak ik een eerste schetsontwerp en samen kijken we dan of dit is wat je wilt. We passen het schetsontwerp net zo lang aan, totdat een meubel ontstaat dat helemaal bij je past. Het definitieve ontwerp vormt de basis voor de offerte.

Dus heb je een wens, een idee of wil je informatie, een offerte, of iets kopen, neem dan gerust contact op. Kijk ook eens op mijn Facebookpagina, want daar plaats ik regelmatig foto’s van de opdrachten waaraan ik werk en zie je iets van het maakproces van de meubels.

MARIANNE DE REUS  –  BOTERBLOEM 6  –  4421 MJ  KAPELLE  –  +31(0)630287704  –   INFO@WISHWOOD.NL